Mobles Km 0: De l’origen fins a l’entrega

Som de l’opinió que per crear qualsevol producte, cal gaudir-ho fent-ho. És per això que, davant de la gran quantitat de productes que viatgen milers i milers de quilòmetres fins a arribar al client final, nosaltres apostem pels productes de proximitat, que elaborem de forma local.

Des dels nostres inicis al sector, hem dissenyat i fabricat mobiliari a la nostra fàbrica. Hi tenim diferents espais dedicats a cada fase de la producció: taller de metall, fusteria i pintura. Des de l’origen fins al lliurament, els nostres mobles s’adhereixen al moviment sostenible KM0, aportant certs avantatges davant les creacions de manufactura industrial:

1.- Enfortim l’economia local

Treballem cada peça al nostre taller de principi a fi. Quan necessitem de maquinària especial recorrem a col·laboradors propers, principalment nacionals. Amb això generem sinergies que enforteixen l’economia local així com nous llocs de treball al sector.

2.- Disseny sostenible

Intentem utilitzar tècniques manuals que redueixin al mínim el consum d’electricitat i incorporem materials que es puguin regenerar o reutilitzar. Tots els nostres proveïdors i col·laboradors tenen els seus tallers molt propers a nosaltres, és per això que a més, estalviem en combustible evitant així contribuir a l’efecte hivernacle.

3.- Dissenys únics

Som fabricants, no comprem i distribuïm els mobles. Sabem fer mobles i això ens permet crear qualsevol moble a partir d´un projecte o encàrrec concret. Cada creació és única i irrepetible, això brinda una personalitat especial a les peces que generen les mans del nostre equip de professionals.

4.- Promovem valors i costums

El llegat artesanal és el reflex de les mans que s’ho creguin i de la percepció de l’entorn que ens envolta. A través de les nostres peces preservem l’ofici, els valors i la cultura artesanal.

5.- Som més versàtils

Treballem amb tècniques especialitzades a través de les quals aprenem a apreciar-ne les formes. Ser fabricants experts ens confereix una major capacitat de treballar els materials per dotar d’un acabat perfecte a les nostres peces.


El treball en equip i la cura amb què tractem el mobiliari a MOREsquared es torna tangible a les nostres col·leccions, obtenint un producte amb estil, caràcter i qualitat de la mà de grans professionals.

El nostre equip és l’ànima de MORE SQUARED. És per això que no busquem empleats, clients o proveïdors, sinó que ens envoltem de partners, amics i ambaixadors per crear el moble ideal per a tu.